Lost in this world

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör som ondast. 





I dream My life away

Just nu sitter jag & surar uppe på syslöjden. Jag kommer inte direkt överens med lärarn, jag orkar inte jag tänker sitta här & sura hela lektionen..
Men jag tänker inte sitta här & klaga, efter skolan måste jag plugga sen blir det att åka till skillingaryd igen för att gå på den sista moppe teorin, sen är det dags för att börja övnings köra :D

Skriver senare i kväll
/ Rebecka


G' Morning!

Äckligt väder idag, grått & regnigt... FUCK!

Men ha en bra dag i alla fall :D / Moa

 

 

 


Just nu; bubblar i bubbelbadkaret

Blubbbbblubb! Nytt badkar så jag inviger det nu, såååå skönt :D / Moa

 


I was the reason behind your smile


Moa Eklund
Vi började umgås lite i 5an, det var du som började ta kontakt med mig & ett kort tag därefter träffades vi med Mona som också var med, sen började vi vara själva. Vi bråkade ganska många gånger, sen blev vi sams i 6an och blev osams igen ett kort tag därefter. Men du vet ju , när vi var i en åldern var vi alla lite omogna. Sen nu i 8an började vi snacka mer i skolan & ännu mera på fb och snackade om att vi skulle hitta på något nån dag och det gjorde vi, jag ångrar inte den dagen en sekund! 
Jag har enkelt för att prata med dig, och så som du skrev. Det är svårt att hitta sådana vänner som man verkligen kan öppna upp sig för & verkligen berätta allting för. Jag hade också tur med dig, jag är så jävla glad över att jag har dig vid min sida. Du betyder så oerhört mycket för mig, du är en sådan fin vän och ställer upp! Vi har inte träffats sen i onsdag's nu & jag saknar dig massa! 
Du har en stor plats i mitt hjärta Moiiis & jag älskar dig x1000000 
Jag kommer aldrig att kunna släppa taget om dig, aldrig. 
Och är jätte avundsjuk på ditt utseende! Dela med dig lite va?! ;* 
Puss bebe! ♥


// Rebecka


If ''Plan A'' Didn't work. The alphabet has 25 more letters! Stay cool.

Har bara chillat mig igenom helgen & bara tagit det lugnt, men har ändå inte tänkt på att skriva något här på bloggen. Har inte haft tid så att säga, i fredags hängde Carro med mig hem så vi gjorde våfflor & kladdkaka, våfflorna var inte jätte goda men dem gick & äta, kladdkakan tappade jag på golvet dessutom.. Skulle ställa in den i frysen men råkade tappa greppet om den så den flög ner på golvet & formen gick sönder det blev mamma sur för & Carro blev sur för att jag tappade kladdkakan, hihi!
Sen så följde jag Carro en bit hem sen så gick jag hem & kollade på one tree hill & efter ett avsnitt kom pappa upp och började gnälla på mig att jag skulle städa rummet och garderoben, eftersom att jag röjer runt bland kläderna där inne varje dag ser det förjävligt ut efter en vecka där inne! 

Igår var jag med Saga , jag skulle åka tåg dit igentligen men tågtiderna stämde icke igår. Så gick till tåget flera gånger utan att det kom något så pappa skjutsade upp mig tillslut. 
När jag kom så gick vi ut & gick runt hela skillingaryd kändes det som, mina fötter dog när vi kom hem till henne igen. Så fikade vi hos henne efter det & åt jätte goda snickerskakor , nomnomnom!
Och sen tog vi varandras mobiler och smsade samma person och förvirrade han en aning. Vi var grymma på't!
Mamma kom och hämtade mig runt sju tiden, när jag kom hem så hade pappa ställt fram moppen ifall jag ville åka lite så gick ut & åkte i en halvtimme eller något. Jag får inte köra än, men pappa tycker att jag ska vänja mig lite vid det så kör inte på vägen där bilarna kör!

Så idag blir det bara att plugga lite & ska snart ut och springa en runda med pappa också, älskar vädret! Man kunde till & med ha skinnjacka igår. Docka att det blåste lite men annars så var det helt okej. :)  
Där fick ni veta lite om min småtråkigachillhelg och förövrigt så har jag lagt mig ganska tidigt så har vart lite småtråkig på kvällarna, men var tvungen att sova ut. Känns illgött såhär i efterhand! ;) 




/ Tråkbeckiiiiiiis!

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

.... Förlåt för världens dåligaste uppdatering från mig, känner mig rätt dum just nu.
Men jag har varit sjuk, sen har jag vart borta och så.
Hoppas ni förstår mig :)
Idag är det as fint väder, så man blir superduper glad, våren är på ingång weeeeeeho.
I kväll drar jag till Värnamo med Malin och träffar Max och Joakim, fram till dess ska jag la bara chilla med livet lite.
Mer uppdatering senare ♥
Puss / Moa

Life is short, stay awake for it

Sometimes, you have to give up people. Not because you don't care but because they don't.


/  Rebecka

Selected people;

I dag på min facebook lade jag upp en status som löd " Gilla detta så väljer jag ut några personer som jag skriver om på min blogg."
Så nu är det bara att sätta fart!
Föresten så kommer detta delas upp i delar, och detta är alltså.........
DEL 1:
Max:
Vi lärde känna varandra genom facebook faktiskt, vi hade en del gemensamma vänner. Sen började vi snacka genom face och du började ringa mig. Vi brukade snacka i timmar i bland, utan en tyst stund eftersom vi båda är väldigt pratglada. Du är en stört skön kille, som är ovanligt gullig mot folk i din omgivning. Du är social och väldigt lojal! Vi har träffats ett antal gånger och du är jätte go att umgås med :D Skulle kunna skriva 100000000 sidor om just bara dig, men eftersom jag måste skriva lite kort om alla så får du nöja dig med detta. Du är min bästa killkompis och jag älskar dig ♥
Elin:
Du är min brors underbara flickvän och även min kompis såklart. Du är en sprallig glad tjej, som sprider glädje omkring dig. Du är riktigt snäll och så snygg som man domnar. Du har vart hemma hos oss mycket, och vi kommer jätte bra överrens. I mars åker du med oss till Gran Canaria och det kommer verkligen bli hur kul som helst. Då kommer vi verkligen komma varandra närmre, puss till dig mitt hjärta ♥
Amanda:
Vi lärde känna varandra genom Sarah eftersom du är hennes halvbrors syster. Vi träffades i Värnamo för typ 2-3 år sedan. Vi hade så sjukt kul :D Du är en tjej som har sjuk humor, helt och hållet galen och tar verkligen för dig. Du är social och helt grymt snygg. För ett tag sedan flyttade du långt från Värnamo och vi började tappa kontakten. Vi snackade lite då och då och kommer överrens om att du skulle komma ner till Småland på ett lov osv, men tyvärr så blev det inget av med det. Men sen kom du med den där lysande överraskning. DU SKA FLYTTA TILLBAKA! Du anar inte hur glad jag blev. Jag har saknat dig oändligt älskling ♥ När du flyttat  så ska vi se till att träffas mycket. Älskar dig!
Julia:
Vi lärde känna varandra när vi var 2-3 år gamla, snacka om små alltså...
Våra föräldrar ville köpa samma hus, så på det sättet började dem umgås och alltså vi också.
Vi blev bästisar, och var jämt och ständigt och hittade på bus heeeeeela tiden, fanns nog inga busigare jävlar ungar än oss två. Vad vi ställde till det. Vi var bästa vänner från att vi var 2-3 år till vi blev 12 år i princip.
Dock så hade vi lite uppehåll i ett par veckor ibland. Men i stort sätt, höll vi alltid ihop genom dom åren.
Vi har grymt mycket minnen ihop, vi var som systrar. I sexan/sjuan gled vi ifrån varandra då vi började i olika klasser och började umgås med andra människor, men träffades ibland. I somras flyttade du till Huskvarna, så vi har typ tappat kontakten rätt rejält. Träffade dig hos Rebecka förra helgen, det va kul att träffas och snacka gamla minnen och se hur du förändrats. :D
Emmelie:
Lärde känna dig över bilddagboken för väldigt längesen. En dag lade du upp på bdb att du skulle flytta till den hålan jag bodde i så jag tänkte varför inte lära känna bruden? :D
Vi bestämde att vi skulle ses, och vi träffades första gången på midsommar för 3 år sedan. Alla midsommar sen dess har vi firat tillsammans. Vi har mycket minnen ihop, vi åkte till stan, sov över, träffade killar, badade ja allt möjligt. Vi var som systrar. Sen någon gång i sjuan gled vi ifrån varandra och blev osams, du bytte klass och började umgås med andra från den nya klassen. Nu har du flyttat en mil från där jag bor och jag har inte sett dig på hur länge som helst, men jag hoppas du har det aaaaaaas nice!
Joakim:
Jag lärde känna dig genom Max för bara en vecka sedan faktiskt. Men känns redan som jag känner dig as mycket. Du är en sjukt snäll, lojal och go kille som man verkligen kan vara sig själv med :D
Älskar ditt söta leende, man blir bara så glad av det och ditt leende smittar av sig vilket är kanonisch.
Man mår bra i din närhet, och det är as bra.
Vill verkligen lära känna dig bättre, för du är helt underbar grabb!
Rebecka:
Vi lärde känna varandra i femman.
Det började med att Mona va med oss,
sen började vi umgås själva.
Sen började vi i samma klass i sexan och va hela tiden i skolan.
I slutet av sexan var vår vänskap över och vi gick runt och typ hatade varandra.
Sen för några månader sen, började vi snacka lite och sedan började vi faktiskt umgås
och nu kan jag inte släppa dig!
Hur fan ska jag kunna beskriva dig tillräckligt?
Skulle ju tagit evigheter.....
Skulle varit 100 år när jag är färdig! Får ta det kortfattat.
Du är en underbar vän som jag är så glad över att ha,
förstår inte hur jag kunde klara mig utan dig i mitt liv förut för det skulle jag verkligen inte göra nu,
märks ju bara när du är borta en enstaka så saknar jag dig grovt redan.
Helt besatt av dig.
Du är sjukt snäll och ställer alltid upp.
Man kan berätta precis allt för dig, utan att du går runt och säger till någon.
Det är svårt att hitta såna äkta kompisar som du, jag har haft en oerhört tur.
Du är också helt underbart söt, blir verklige avundsjuk......
Säkert glömt något nu men jag har faktiskt kramp i handen ;$
Hoppas det duger. Jag älskar dig såååååååå mycket!
1000000000000000000000000 gånger runt jordklotet
och tillbaka x 100000000000000000000000 igen!
Puss på dig hjärtat ♥
/ Moa :D

Look at the dark reality

Vi blundar och håller för öronen för allt som händer, det där hemska vi inte vill se och höra.
Men med tiden måste man våga titta och lyssna, förstå verkligheten och inte vara instängda i vår egna bubbla.
I bland behöver vi se allt det där hemska, som händer för att förstå.
Man vill hjälpa alla de där människorna som har det svårt, för vi är starkare än dem. Vi hjälper dom att själva bli starka, och på vägen dit bygger vi också upp oss själva och blir till bättre människor, för vem vill inte hjälpa andra?
Vi har ingenting att förlora på det och jag lovar att det kommer ge oss något i slutändan.
Moa Eklund



Del 3

Har ju skrivit om några personer här på bloggen & valde ut några ifrån dem som gillade min status på facebook och tänkte att detta är den sista delen jag gör nu för jag orkar inte fler och jag skulle kunna skriva om alla personer som har gillat min status även dem jag inte känner, eller det skulle inte finnas så mycket att skriva om dem. Men jag skulle i alla fall vilja lära känna en del av dem!



Caroline Rosén
- Våran vänskap har blivit starkare och starkare med åren som har gått, när vi var mindre så var vi knappt aldrig. Men nu delar vi både leenden & tårar tillsammans, med dig är jag som starkast. Vi umgås nästintill varje dag, fast nu när det är skola och sånt hinner man knappt vara något med nån så vi träffas på kvällarna och går en runda & bara pratar! Men annars så är vi varje helg, du är som en syster för mig och vi har otroligt fina & roliga minnen tillsammans. Skulle kunna skriva tusen meningar om dig här, för du är helt underbar, du är den vännen jag har kännt längst som har funnits vid min sida & stöttat mig under dem här åren som gått! Vi hittar alltid på en massa galenskaper, jag skulle inte klara mig utan dig! 
Det är du & jag mot världen, jag älskar dig världens underbaraste vän! ♥


Rebecka Albihn
- Du gjorde min helg i Lidköping bäst och vi hade massa skoj du, jag & Madde! Vi hann hitta på massa bara på en helg, helt sjukt. Och i sommar ska jag komma till dig, jag lovar!
Du är snäll & jätte söt, saknar dig! 


Julia Johansson
- Vi började vara första gången i 6an på sommarlovet, vi var kanske tre gånger sen blev vi osams av någon konstig anledning.. Men sen sommarlovet till 8an började vi snacka och sånt igen sen började vi va. När vi väl hade börjat att träffas så var vi varje dag i stort sätt, vi ''bodde'' i min husvagn vi var där konstant och så åkte vi och badade & sen på kvällarna satt vi vid våra datorer vid chatroulette ;) 
Du förändrade mig, du fick mig att våga mera du fick mig till att göra val jag inte skulle kunnat ta själv. Och det är jag väldigt glad för, jag blev en helt annan person - En bättre person tack vare dig! Även av Carros & Magnus hjälp
Ni fick mig att börja tro på mig själv. Vi har massa oförglömliga minnen, även nu när du har flyttat en bit bort är våran vänskap fortarande lika stark! Jag har alltid roligt med dig, du är bäst helt enkelt. 
Så fort vi skiljs åt saknar jag dig på direkten, det känns alldeles tomt när du har vart här & åker. Men jag är glad för att jag har dig vid min sida! 
Jag älskar dig Juliababe! ♥




/ Rebecka

Glöm dem som hatar dig,fokusera på mitt hjärta som bultar för dig..

/ Moa ♥

Bad hair day

Godmorgon, sovit gott? Det har i alla fall jag, eftersom att jag har vänt på dygnen helt och inte sovit riktigt bra så jag somnade vid tio igår känns riktigt bra!
Inte alls taggad till skolan, orkar inte gå idag. Mensvärk & äckligt hår, åhåhå!
Ska i alla fall sluta klaga & chilla en stund innan jag ska gå till bussen eftersom att jag blev klar ganska snabbt idag.
Woop,wooop

/ Rebecka


I väntan på bättre tider

Gjort smoothie för ett helt kompani, någon som vill komma & hjälpa mig och dricka upp det?
Fast nä, då har jag tills i morgon bitti också! Skulle egentligen joggat en runda nu, men det är massa blask ute så tror jag hoppar det & tisdagar är så stressigt med. Kommer hem vid fyra & två timmar tills moppekursen börjar och så måste jag plugga innan det. Hatar tisdagar!
Ska läsa lite i moppeböckerna sen bege mig mot skillingaryd för att gå på teorin, ska smsa Malin & kolla ifall vi ska mötas utanför eller något. :)

/ Rebecka


Morning bitches!

Då är det morgon igen. Nu på morgonen innan skolan ska jag till tandläkaren en snabbis! Have a nice day. :D / Moa


Frukost

Jag blev jätte sugen på smoothie nu på morgonen så jag gjorde det till frukost, nomnomnom!


/ Rebecka


Insperation osv

När jag inte kan sova eller är på uselt humör kollar jag på bilder & läser massa texter för att må bättre & bli tröttare. även ett bra sätt att fördriva tiden på :)
/ Rebecka


Time for bed!

Nu ska jag kolla på Hamilton med mammi, godnatt :D / Moa


Iknow i was in love when all those stupid love songs started making sense.

Var ute och joggade en runda med pappa innan på 4.1 km och vad det är skönt att bara springa av sig alla bekymmer & all ilska som finns inom mig. Har kännt mig stressad och massa annat både idag och igår men nu känns allting helt ''chill'' känner mig ganska motiverad till att plugga lite nu, helt sjukt! Så ska snart läsa igenom sidorna i moppeboken & svara på frågorna, sen kolla på ett avsnitt av one tree hill som jag laddade ner igår. 
Älskar serier , kollat klart på två olika serier nu. Gossip Girl & the vampire diaries, helt underbart!


Pussheeeeeeej beckyyyyyyyyyyyyy!♥



We all go to hell

Skola i morgon då, orkar verkligen inte, är så skoltrött så det inte finns ord för det. För övrigt så kommer jag bara att blogga ifrån mobilen den här veckan, ska försöka låta bli datorn av många olika anledningar.

Dessutom gör detta vädret mig på deppigt humör och det blir ju verkligen inte bättre när det snöar för fullt ute!
Har ingen lust till någonting. Känns även som jag har gått upp minst 5 kg på denna veckan , jag orkar inte. Känner mig tjock & ful , fint inlägg med massa negativa saker..

Ska fortsätta med att lyssna på musik & smsa med moiiis!

Gnight,
/ Rebecka


Nu e jag på go fika!

Är hos mormor och morfar nu och fikar :D jätte god äppelkaka, muuums! / Moa


Känner igen mig lite, fast bara lite!



/ Beckyyyy

Im still waiting for my sun to shine

Magnus & Daniel kom vid fem tiden igår så vi kollade på film & pratade lite tills dem skulle åka hem vid elva, när dem hade åkt hem gjorde jag & Jullan morötter med dipp och satt vid chatroulette och bloggade o lite sånt  -Chatroulette är ett väldigt bra tidfördriv, haha jag och Julia sitter alltid där när vi är och har alltid lika kul för det ;) 
Sen så drog mamma ut internet vid fyra tiden för att hon tyckte att vi skulle sova , så vi inte skulle sova bort hela dagen, så vi spelade på mobilerna och sånt i stället. Vi somnade vid fem tiden skulle jag tro & vaknade vid halv tio av larmen hon hade ställt & även av pappa som kom upp och pratade ganska högt och öppnade dörren så det kom in ljus, 

Julia åkte hem för en stund sedan för hon skulle till Linköping och kolla på henne's brors hockey match.
Så idag blir det att plugga i moppeboken & städa upp lite efter helgen i rummetm massa disk står på bordet.
Oh , juste vi tog även lite kort igår också! Riktigt fina blev dem, typ.. ;)


Saknar dig redan Jullan. Tack för en underbar helg, du lyser upp mina dagar medans du är här! ♥

// Beckyyyyy




Del 2

Skrev ett logginlägg på facebook som löd; "Gilla" så väljer jag ut 5 personer som jag skriver om på min blogg.
Så nu har några gillat och jag antar att det är dags för mig att börja skriva.
Men det blir nog mer än fem personer jag skriver om, eftersom det är så sjukt svårt att välja! :)


Daniel Svensson ;
- Jag lärde känna dig för ett tag sedan genom Magnus, sen har vi smsat och så. Vi har träffats några gånger nu & vi var även igår, du är jätte snäll & snygg! Och jag vill träffa dig fler gånger, jag skulle gärna vilja lära känna dig ännu bättre. :) 


Saga Svensson ;
- Vi lärde känna varandra nu i 8an också, och är även sjukt glad över detta! 
Vi har inte vart så värst många gånger, vi sov över på nyårsnatten & hade sjukt kul, vi satt uppe och pratade hela natten och Becka somnade så vi satt och pratade till klockan fem eller något innan vi somnade. Du är en vän man kan prata om allting med, du ställer upp hela tiden. Och jag tycker att vi borde hitta på något snart igen!
Du är söt & jätte snäll. :) 
Du betyder massa för mig Sagis!♥


Magnus Svensson ;
- Åh , har nästan kännt dig i ett & ett halvt år snart tror jag? Du är världens bästa killkompis, vi har bråkat & inte alltid vart sams. Men du har ändå alltid funnits där för mig, hade en period där allting kändes värdelöst & då fanns du där och pratade med mig och fick mig på bättre humör. 
Du är jättesnäll, och betyder massa för mig, även ifall vi småbråkar någon gång ibland! 

Homieeeee

Hello handsome :D hemkomna från Värnamo nu. Killarna va så snälla så dom skjutsade hem oss, och på hemvägen körde vi förbi McDonalds och de bjöd oss hihi så söta! Nu ska vi krypa ner under täcket, för vi e helt slut efter en kväll med underbara grabbar. / Moa


Del 1

Skrev ett logginlägg på facebook som löd; "Gilla" så väljer jag ut 5 personer som jag skriver om på min blogg.
Så nu har några gillat och jag antar att det är dags för mig att börja skriva.
Men det blir nog mer än fem personer jag skriver om, eftersom det är så sjukt svårt att välja! :)


Stina Sandahl ;
- Du är en glad tjej som jag har kännt sedan jag var jätte liten, vi har flera minnen & häromdagen när jag kollade igenom lite foton så hittade jag en del från när vi var små, vi var ganska ofta när du bodde här i Klevshult men vi var nog oftare när du precis flyttat till Skillingaryd. Men nu har vi inte vart på fritiden på ett par år, vi pratar och sånt fortfarande i skolan. 
Vi har tyvärr glidit ifrån varandra en hel del, men det får vi ändra på!
Du är i alla fall jättesöt & snäll! :) 


Amanda Frankner ;
- Du är superduper snäll & massa söt, vi började vara någon gång i slutet av sommarlovet & det ångrar jag inte! När skolan drog igång fick vi starkare & starkare kontakt med varandra, vi har hittat på en hel del roliga saker. 
Jag kan verkligen lita på dig, du har ställt upp för mig så himla mycket & finns där och jag gör detsamma för dig! 
Vi har dock inte vart på ett tag, men vi pratar en hel del i skolan och håller kontakten stark, och vi går även i samma klass som tur är, vi får hitta på något snart igen. 
Älskar dig B1!


Alva Toftgård ;
- Vi lärde känna varandra när skolan drog igång igen efter sommarlovet & det är jag också sjukt glad över, det började med att vi började sitta i bussen & pratade massa och vi hade gemensamma saker att prata om. 
Vi har vart två eller tre gånger , eller fler och har haft jätte kul. Vi har inte heller vart på ett tag nu, och det måste vi ändra på tycker jag! Du har alltid funnits där för mig under den tiden vi har kännt varandra, du är supersnäll & jättesöt. 
Älskar dig hjärtat!  


Pontus Ostrell ;
- Vi lärde känna varandra i 7an och vi fungerade inte alltid bra ihop om man säger så, vi bråkade en hel del, men det har nog sina förklaringar. Men nu i 8an har vi fått bra kontakt med varandra & sitter jämte varandra i klassrummet och så, du är en jätte snäll killkompis och betyder en hel del för mig du också! 

Så , tog fyra nu gör fler i morgon eller något sådant. För det blir garanterat fler!




NEXT : VÄRNAMÖ!

Nu är jag och Malin på väg till Värnamo för att träffa lite goa vänner! Det blir nog fett :D Skriver när jag kommer hem sen, puss / Moa


Min jullanbullan ♥

Det är så otroligt bra att hon är här nu, saknat henne enormt så det har gjort ont i hela mig. Men nu är hon äntligen här så jag tar vara på dem här dagarna nu. 
Vi somnade runt fyra tiden, fast pappa stängde av internet så sysselsatte vi oss med annat. Vi spelade sims & laddade ner spel till mobilerna, och pratade & flummade massa :D 

Vi ska snart gå ner & ta något att äta, och fixa oss och sånt för Magnus & Daniel kommer till mig senare vid fem tiden eller något. 
La även upp något igår på min facebook att dem skulle 'Gilla' så väljer jag ut fem stycken jag ska skriva om här på bloggen men kommer förmodligen att skriva om fler än bara fem stycken. Men gör det lite senare ikväll, för nu ska jag & Jullan äta cheeseballs & kexchoklad lite tjocka sådär ;) 




If you jump , i jump

Jullanbullan kom till mig vid tre tiden & så satt jag , hon & moa och pratade en stund. Sen hade jag lovat mammsen att fixa något att käka idag, så började på med maten. Vi hann inte ställa in maten i ugnen förrens Moa skulle åka hem.
Julia gjorde korkskruvar i håret på mig, det blev superfint! 
Vi trodde att det var ug idag men senare visade det sig att det inte var det, så då fick vi för oss något extremt onödigt att göra, vi tog tåget upp till skillingaryd för att köpa läsk , ben&jerry glass & cheeseballs och så kom morfar och hämtade oss på hemköp sen, helt onödigt om ni frågar mig vi tänkte inte så långt att han lika väl kunnat skjutsa upp oss till hemköp så hade vi sluppit slösa pengar på tåg och därefter skjutsat hem oss igen. 
Men ja , så smarta var vi!

Så när vi kom hem kollade vi på lejonkungen 1 & käkade ben&jerrys, massa mys! 
Men nu ska jag fixa & trixa med lite annat, tjarå för tillfället! 




/ Beckyyyyyyyyyyy




Summer , i miss you so much.

Godmorgon, jag är faktiskt vaken fast har vaknat tidigt varenda morgon nu på lovet. Kan inte sova länge, somnade vid halv två igår eller något & vaknade flera gånger inatt och det slutade med att det var så trångt i sängen så jag la mig i soffan och vaknade bara för en liten stund sen, moa tar sådan plats, hehe.
Hennes replik när hon har vart vaken en liten stund 
- Jag ska lyssna lite på musik & somna om, klockan är inte så mycket.

Och nej klockan var inte så mycket, men nu sitter jag här helt alone & kollar runt på datorn. Haha, men söt är hon! 
Ska få upp Moa snart , måste fixa & sånt i rummet. Det låter som att jag inte gör annat än städar, men det kan även bero på att jag städar en liten del varje dag & ibland gör jag det inte alls eftersom att det är så mycket & så tråkigt o jobbigt & det kommer en massa andra saker i vägen hela tin. Men Julia kommer runt tre - fyra tiden så har lovat mamma att det inte ska se helt förjävligt ut. Åhåhåhå, längtar enormt! 
Bara några timmar kvar tills hon kommer, taggar! 

Men ska hälla vatten över Moa eller något så hon vaknar till så jag slipper sitta här ensam. Fast jag klarar mig, men det skulle vart ganska kul ändå ...? ;) 
- Älskar dig moooiiiiis och du gillar väl vatten så du får snart ett glas vatten på dig, inte för att du hinner läsa detta innan jag gör det. Men,men. :D ♥


// Snyggbecka, höhöhö ♥





Ingen är perfekt , men inte visste jag att ditt namn var " ingen "

Haft en supermysig kväll hemma hos Magnus med han , Daniel & Moa!
Supermysig kväll lät dock lite fel, men ni förstår nog hur jag menar. Halvsov nästan hela kvällen, var jätte trött, och ska snart krypa ner under täcket & sova.

I morgon kommer även Julia till mig & stannar tills på söndag, har saknat den bruden otroligt mycket! Så ska ta vara på denna helgen nu medan hon är här :)

/ Rebecka


Sussar hos Rebecka, myspys!

Hemma från Värnamo nu. Go kväll med gött folk :D Vi va hemma hos Daniel först, sen drog vi vem till Magnus där vi kollade på film. Efter ett tag drog vi till McDonalds och satt där ett tag sen hem igen. Efter ett tag kom tre andra killar, och vi snackade lite och grejer! Helt okej kväll. Nu ska jag äta lite eftersom Becky varit så snäll och serverat det i sängen till mig nu, så söt e hon min lilla pärla. Älskar henne otroligt! Hoppas bi kommer ha en fortsatt bra kväll. Cya / Moa


Jönköping city

Godmorgon godmorgon sunshines :D

Vaknade precis, är super trött så lär la somna om igen hihi.

Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom jag var för trätt igår när jag kom hem för att skriva ett blogginlägg. Jag och Malin drog till Jönköping för att komma på bio, blev "En gång i Phuket" så jävla stört skön film, verkligen sevärd.

Efter filmen drog vi till McDonalds för att köpa milkshake och pommes, yummie. Sen fick vi gå till bussen och det va as kallt! Höll på att gråta faktiskt, mina händer va helt vita.

Sen när jag kom hem kollade jag lite på efterlyst på TV3 sen somnade jag. Och nu vaknade jag alltså, ska nog sova lite till eftersom jag är as trött. Ikväll blir det att dra upp till Värnamo med Rebecka för att träffa lite booooyz, trevligt!

Vi hörs senare. ♥

/ Moa

 

 


Kockarna alá Rebecka & Caroline

Fick ett ryck & lagade mat såhär på Kvällskvisten, förövrigt så spenderar jag natten hemma hos min babe Carro.


Mobilinlägg , bättre än inget alls så klaga inte

Alla <3 dag tillbringades med dem bästa! Känner mig helt tjock, jag & Moa var på Hemköp & köpte godis & varsin nutella burk på det. Tror att min mage sprängs snart, hehe.

Sen kom Malin & då kollade vi på någon skräckfilm & trängdes i Moas säng. Sen så kollade vi på youtube klipp & flummade, dem är helt underbara dem brudarna :D
Sen kom mammsen & hämtade mig.
- Jag har inte skrivit så mycket eftersom att jag har haft skola nu sen igår & ska upp om några timmar igen. Men har suttit & försökt få över låtar till mobilen tills nu & lyckades men det blev helt knas så fick med massa spellistor ?!
Aja, får lösa det i morgon efter skolan.

Är jätte trött så ska smsa klart sen sova, puss & godnatt!

/ Rebecka


Alla ♥'s dag guuuuuuuuuuuys!

Tycker det e så bra att fettisdagen och alla hjärtans dag ligger så nära. Då kan man sitta i sitt rum med ett fyrpack semlor i knäet och gråta och fundera på vad man gjort för fel..


Ha en gó alla hjärtans dag allihopa! :D
/ Moa

Hemmagjord pizza & tv mys!

Nu blir det att äta pappas goda pizza och mysa framför teven! Go kväll :D

Cya ♥

/ Moa

 


I have grown to be strong, to ever fall in you arms

Förlåt för kass uppdatering, men jag har mina anledningar..
Igår var jag i Värnamo med Malin hos en kille, så träffade vi massa goingar där.
Sen skjutsade en tjej hem oss vid 2 tiden, helt okej kväll :)
När vi kom hem, så la vi oss dirrekt i sängen.. jag kollade lite på videos, men Malin somnade som en stock på dirren, sötnos ♥
Sen vaknade jag vid halv 11 av att Malin låg i jacka i min säng, och snart skulle dra sig hemåt i och med att hon skulle till tandläkaren. Sen när hon drog, så somnade jag om och sov till 3 tiden.
Efter det vaknade jag av att Cayla och Aron kom in i mitt rum, dom kommer från Barcelona och va hemma i Sverige nu. Goa syskon!
Nu ska jag kolla på lite filmer, äta godis och bara chilla med livet. Njuta av lovet osvosv. :D
Ha det!
/ Moa

Fuck it. I'll by myself some chocolate for valentine's day

Det har kommit ännu mera snö, usch!
Vill ha vår nu, bort med snön & kallen o hit med värmen i stället. 

Var i stan med Carro igår, därför bloggade jag inget. Sen sov jag även över hos Moiiiis i fredags så åkte hem vid nio tiden igår på morgonen. Men jag är ganska dryg med att blogga på helgerna, har ingen lust till det! 

Fick i alla fall med mig ett par Jeans hem & någon body sak, man kan använda den som parfym. Den luktade helt underbart, vi kom till A6 vid halv tolv någon gång & tåget hem gick tio i fem så vi var där några timmar, men det var skönt att bara vara hemifrån några timmar.
Träffade även Julia igår en snabbis, saknat den tjejen otroligt!

Carro sov även över hos mig igår kväll, men åkte hem tidigt idag på morgonen för hon skulle till sin farmor & farfar.
Har verkligen sovit ut idag, vaknade vid nio av att carro skulle hem, men gick & la mig sen igen så mamma väckte mig vid tolv tiden. Så har kollat på film fram tills nu, men måste verkligen städa mitt rum och lite annat idag. Det är hur äckligt som helst här inne, euw inte det minsta fräscht! 



/ Beeckkkkkyyyyyyyyyyyyyyyyyy ♥

Bara chilla med livet!

Förlåt för att jag inte bloggat, jätte dåligt av mig jag vet.. Men jag har haft fullt upp med plugg osv. Men nu är det lov :D så jävla skönt. Bara få chilla, träffa kompisar, vara vaken hela nätterna & gå upp när man vill, det kallar jag freedom! Nu ska jag lyssna på musik och försöka somna om eftersom jag vaknade av ett sms. Skriver senare idag. Cya / Moa

 


Sanningar & lite annat.

Jag älskar att kolla på disney filmer när jag har tråkigt
Jag ljuger näst intill aldrig, enbart för mamma & pappa. Men vem drar inte vita lögner för sina föräldrar?
Jag ska gå i skolan mån,tis,ons på sportlovet eftersom att jag har F (IG) i matte & engelska
Jag är inte så dum som jag verkar, kan också vara väldigt smart ibland
När jag mår dåligt - inombords så brukar jag lyssna på deppmusik, det får mig att må bättre
Jag har gråtit ganska mycket dem senaste dagarna
Jag har världens finaste & bästaste vänner som jag älskar oerhört mycket och ni vet vilka ni är ♥
Jag kommer inte vara forever alone på alla hjärtans dag , för då ska jag vara med mina fina vänner - Moa & Malin
Jag har fler än 1 ''bästavän'' , jag har många vänner som står mig väldigt nära
Jag har väldigt lätt för att börja gilla en kille
Jag har aldrig vart kär
Sommarn 2011 var den bästa sommarlovet jag någonsin har haft hittills
Jag är trött på snön, vill ha sommar nunununu!
Jag kommer faila på svenska provet som vi har i morgon, cutcut..
Jag har pluggat fram tills jag började på att skriva detta , så är helt slut i huvudet nu. Tom på ord,


Så lite om mig, ska alldeles strax sova. Måste bara skriva klart powerpointen som ska vara klart tills i morgon, jag orkar verkligen inte. 
Äsch, bara att bita ihop! Tjarå

/ Rebecka 




Åhåhå..

Hatar när mormor ställer fram kakor på bordet när man är helt proppmätt... & så går det inte att låta bli att smaka heller, åhåh.. :(


är jag lat? AAAAAAAA

ÅHHÅHÅHÅ, skrev precis ett inlägg men så råkade jag radera allting. Åh! :(

Ska skriva klart min no uppsatts som jag ska redovisa i morgon, var även i skolan idag. Skönt att vara där efter att ha vart hemma i två dagar nu! 
Även fredag i morgon sjukt gött, men ah allt jag hade att skriva för stunden 



En bild ifrån sommras! 
Tjarååååååååå
/ Rebecka

Dejtar sängis!

God kväll sötnosar :D Just nu ligger jag och softar i sängen, smsar lite och lyssnar även på lite go musik. Min drog ju. Lyssnar på musik igenom hela dagarna, till och med i skolan på lektionerna & allt i princip. Helt besatt. Men nu ska jag njuta lite av att ligga i min säng och fortsätta med det jag börja med förut. Godnatt mina älskade läsare. / Moa - guden i sängen (skämt åsido)


Alla dessa prov.........

Tjingeling! :D
Hemkommen från skolan nu. Rätt glad är jag, för idag fick jag tillbaka mitt läxförhör på Islam och jag fick VG (C) Lite stolt är jag iaf, och det ska man vara. Bara att peppa upp sig själv nu, och försöka nå upp till de mål man vill. Då klarar man det, jag lovar er. Bara man har rätt inställning. Inte för att jag alltid ha det direkt,
men jag jobbar på det :)
Har prov i både matte (ekvationer & geometri) och svenska (ordklasser & satsdelar) på fredag.
Känner att det inte kommer gå så bra, för att jag är inte direkt jätte duktig i matte och ordklasser och satsdelar är jag inte heller särkilt duktig på. Det enda jag är dålig på i svenska faktiskt, BUUUUUUUURN.
Men jag ska göra mitt bästa i alla fall.
Nu ska jag ta det lite chill i soffan och mysa med min voffsing Vincent, sen ta en snabb titt på ett program på tv3 och därefter plugga!
Cya ♥
/ Moa

- Everything is perfect but nothing's real

Hemma från skolan även idag, fuck. Stannade hemma idag också, ont i ögonen idag med. Men i morgon måste jag till skolan, man missar så oerhört mycket! Och det är ganska tråkigt att sitta hemma också, men jag tar mig igenom det ;) 

Ska alldeles strax gå bort till mormor & morfar, det suger att vara hemma helt alone. Så måste plugga lite & så, har svenska prov på fredag & har inte kollat på det än & dessutom är det verb & grammatik och sån skit, jag är usel på sånt! :( 
Äsch, får göra mitt bästa! 




/ Rebecka ♥

Look for today:

Detta är min outfit för idag! Nu ska jag kila till skolan :) Vi hörs senare idag, puss / Moa

 

Mmmmmmm Moa, mycket seriös

 


Lite sen med plugget!

Typiskt mig att knuffa plugget åt sidan hela tiden. Blir att jag sitter med det klockan 23:00 varenda gång! Bättring nu Moa, det är no tolerans. ;$ Nu ska jag plugga färdigt sen ska jag stänga mina ögon och sova, behöver sömn hur trött som helst. Godnatt sötnosar, älskar er alla! / Moa


Chillidill

Nu ska jag dricka upp min milkshake & kolla klart på det sista avsnittet av The vampire diaries sen blir det plugg!

/ Rebecka


Go wild and show off your skills!

Idag när jag kom hem plockade jag fram skolböckerna på dirren. Har läxförhör imorgon på hinduismen, har i alla fall hyfsad koll.. I think? ..
Vi får se hur det går, för jag orkar inte plugga mer just nu. Bara kolla igenom det lite innan jag ska sova, eller om jag inte kan sova ikväll/inatt så sitter jag med det ett stund och får det att fästa sig i min lilla skalle!
Nu ska jag öva lite på dansen, så jag kan den kanon till nästa måndag.
Sen ska jag käka kina wook, som pappsen gjort, mums det ALLRA goaste jag vet, helt serri.
Shake boobies and my fat ass, yeaaaaaaaaaaaaaaah buddy!
/ Moa the maaaaaaaaaaaaaaaaaaan ♥

Lingonveckan!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :(
Jag är inne i lingonveckan nu, ni förstår vad jag menar!
Är allmänt seg och lite sur av mig. Sprängande huvudvärk osv.
En gång varje månad vill man bara sova bort alltså. Mens är bland det värsta som finns, skit också.
/ Moa ♥


Ögoninflamation, suck!

Fml, har fått ögoninflamation så fick stanna hemma ifrån skolan idag. Åhåhåh, jag orkar verkligen inte! Kommer förmodligen inte skriva så mycket idag, så skriver när jag mår bättre!

/ Rebecka


Calling all the monsters

Heltrött nu så efter detta inlägget ska jag nuta av lite himmels musik, och smsa lite & grejer.
Imorgon har vi en ny dag att ta tag i, snart är det lov :D Untz untz!
Mitt humör har vart lite halvt knepigt nu ett tag, vet inte vad det beror på men det får vi ordna snart....
Var på dansen innan och vi har börjat med får första dans nu " calling all the monsters " as go låt, med coola steg!
Har inte mer att säga just nu.
G'night, dröm om era högsta önskningar i livet och att ni kommer uppnå dom, för det kommer ni en vacker dag.
/ Moa ♥

Moa idag:


När jag mår som bäst kommer ni & trycker ner mig, det är skamligt!

Hej, jag lever! 
Skolan har vart helt seg idag, så halvsov på varenda lektion med ögonen öppna kändes det som. 
Skulle pluggat innan men somnade, oooops slarvigt av mig! Fast som jag känner just nu är jag ganska förbannad så bryr mig inte om någonting som har med skola och göra för tillfället. Ska ut & gå med Carro snart, behöver prata ut lite! 

Var ute & tog lite kort igår också så becky bjuder! 




Sista bilden var lite häftig sådär, den bara kom från ingenstans! Eller så andades Wilma ut precis när hon tog kortet, inte en aning. Coolt var det i alla fall! :D 

/ Rebecka ♥

Att man alltid ska få lika mycket ångest varje söndag.......

Då var den äckliga söndagen här igen.........
Vilket betyder att det är skola imorgon. Jag orkar verkligen inte :(
Idag vaknade jag vid 10 tiden på grund av Malins katter som väsnades. Åkte hem vid 1 och åt.
Sen dess har jag pluggat, duktig jag är, nu för första gången sen dess har jag lagt ifrån mig böckerna osv.
Nu ska jag stiga in i duschen, sen ska jag spela lite sims & skypa med bullääh!
Sen ska jag kolla igenom hinduismen också.
Ha en bra söndag allihopa!
Cya ♥
/ Moa theeeeeeeeeeeeee maaaaaaaan

Det var la nyss fredag?

Shit vad helgerna går snabbt!
De var la nyligen fredag , eller ?
Har inte skrivit sedan i fredags, men har vart så slö.
Men kan i alla fall berätta lite om min helg, i fredags åkte jag till skillingaryd & var på ug med Moa & Malin, de blev ganska dött där framåt kvällen. Men det var ganska gött det med, sen kom pappa & hämtade oss vid halv elva så skjutsade vi hem moiiiis med.
I går så hjälpte jag att städa lite på nedervåningen sen resten av dagen kollade jag på The vampire diaries, den serien är så jävla bra! :D
Och så bakade jag även kladdkaka & kladdkakemuffins för det blev för mycket deg, gjorde fel & tog för mycket vetemjöl så fick dubbla receptet. Men de funkade det med, sen låg jag uppe & snackade skype till tre :$

Sen idag skulle jag egentligen på konfa men hade så ont i halsen när jag vaknade & kände mig inte alls pigg så stannade hemma.
Vi ska bort & fika hos grannarna sen med, mums! Ska även ta tag i lite plugg lite senare idag.
Men ja , lite kortfattat om min helg!
Hoppas ni har haft en toppen helg fina läsare :D

Bjuder på en bild på mig som liten som jag hittade igår när jag kollade på lite foton..

/ Redecka




The weekend goes so fast

Idag vaknade jag av att solen sken in genom mina rullgardiner - AWESOME!
Vill bara att äckel snön som jag är såååååååååååååhär x10000000000000 trött på ska smällta......
Det enda jag vill just nu är att jag ska vakna av fågelkvitter och sedan gå ut i värme och härliga fjärilar som flyger runt i alla regnbågens färger. Sommaren och våren är så jävla underbar.
Snart kommer den, jag har något att se fram emot :D Det går snabbare än vad man faktiskt tror!
Nu ska jag inte babbla sönder er med vår/sommar tjöt, men visst blir man taggad?!?!?!?
Men i alla fall, tillbaka till nutiden..
Idag ska jag nog umgås med min lilla sockerpulla Malin. Mysigt mysigt ♥
Hatar att helgen ska gå så snabbt :( Så fort man njuter till redigt så är helgen över -.-
Tur att vi snart har lov igen, annars hade jag avlidit.....
Nu ska jag handla.
Tjohej!
/ Moa

Fredag åter igen!

Äntligen fredag, ska lägga mig under täcket & glo på the vampire diaries,
& ikväll blir det ug med Moa & Malin.
Skriver senare :D

/ Rebecka


Time for beddyyyy!

Dags för min älskling nu.
Heltrött efter en dag på Rosenlund med skolis :)
Imorgon har jag engelska prov & jag har inte pluggat något typ , fml.
Cya!
/ Moa

Livet är som en bok, man vet aldrig vad som händer på nästa sida.

Mamma väckte mig vid tio, så har kollat på the vampire diaries tills nu ungefär. Ska gå bort till mormor & morfar o vara där en stund tänkte jag, mår även lite bättre. Ska åka & hämta tulpaner hos en kompis i skillingaryd sen för vi har sålt det eftersom att vi håller på att tjäna ihop mer pengar till tysklandsresan med tyska gruppen, måste dela ut tulpanerna till dem jag har sålt dem till ikväll som jag har lovat ''kunderna'' hihi! Vuxet det lät ;) ehehehhee 

Får se om jag ska till skolan i morgon eller inte, vi har engelska prov i morgon & vill gärna göra det. Vill inte skjuta på't! Så tänker gå till skolan med feber i morgon om det är så, så får jag vila upp mig hemma sen. 
Men ska inte sitta här & klaga mera, 


Bjuder på en bild sedan i förgår, ciaaaaaaaaaaaao! 
/ Rebecka ♥

FUCK IT, dumma vinter osvosv

Stannar hemma idag, fryser & mår illa. Har feber , fuck it säger jag bara!
Vi skulle till rosenlund idag ju, vi har ju idrotts dag & så får jag feber.. Älskar livet just nu, och om jag skulle åka dit skulle jag bara bli ännu sjukare & det vill jag inte.

Ska försöka somna om , men är hur pigg som helst så det kommer inte kunna gå! Vill me till rosenlund, låter som en liten plutt.. Men hur surt är det inte då? Att bli sjuk när det händer något roligt för en gångs skull i skolan. Blir trött på't! Fuck it åter igen :(

/ Rebecka


Dagens outfit:

Detta är min outfit idag. Snyggt och bekvämt. Skjortan fyndade jag igår för 149 kr , billigt billigt! Ha en bra dag. / Moa


Grattis världens bästa mormor! <3

Jag har inte skrivit på någon dag nu, har tagit tag i läxorna & sånt så bloggen kommer i andra hand. Men ska försöka att göra ett inlägg per dag i alla fall, det är de som är så bra med att ha en blogg i hop med någon för då är det alltid någon som skriver, eller ja näst intill i alla fall! :)

Idag fyller min " mormor " år, så gick hem till henne efter skolan & pluggade tills mamma & pappa med flera kom.
Så har precis ätit smörgås tårta så är helt mätt nu!

I morgon har vi idrotts dag och då ska jag , Moa & Malin till rosenlund. Det kommer bli helt awesome! :D

Men ska fortsätta att fira mormor nu, så får skriva mera i morgon.
Cya!

/ Rebecka


RSS 2.0