Here we gooo!

Som sagt nu ger vi denna blogg åter igen ett försök ... Har vart skönt att ta en paus men kan vara skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig lite. Det kan behövas nu, har en väldigt jobbig period under sommaren. Men anledningen till att vi inte har bloggat är för att det inte har  funnits något att skriva mer än att vi har vart i skolan & sovit efter skolan & pluggat. Det var de ända man gjorde & det är inte så särskilt roligt att läsa om va?

Men nu är det äntligen sommarlov!
Hela denna veckan har jag vart på Öland på böda sand, otroligt fint var det där. Men dock lite ensamt sen i söndags, min bästavän Caroline & hennes föräldrar firade midsommaren med oss där. Så umgicks med henne från torsdagen till söndagen då dem åkte hem och även min bror åkte hem med dem eftersom att han skulle på scout-läger, meningen var egentligen från första början att Carro skulle stannat med oss denna veckan,  men hon fick sommarjobb & naturligtvis skulle hon jobba den här veckan. Så var alldeles själv & blyg som man har blivit så vågade jag inte gå fram och prata med någon random människa på Böda heller.. Dock satt det två tjejer bakom mig som viskade om dem skulle gå fram & prata med mig eller inte, haha.
Så jag har vart helt alone den här veckan så är i ganska stort behov av att få träffa en vän nu.

Så i morgon kväll ska jag träffa Carro, hon kunde inte ikväll eftersom att hon skulle spendera sin kväll hos sin pojke!
Är sjukt trött så ska alldeles strax lägga ner datorn, man sover inte ordentligt i en husvagn har verkligen inte sovit 8 timmar någon natt alls. Så känner mig ganska sleten nu, kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg också. Det är Moa som har skrivit dem två senaste gångerna, men har inte haft tillgång till internet & det verkar inte gå att blogga ifrån en mobil längre så har inte haft någon tillgång till bloggen på hela veckan. Men nu så kör vi igen. Dock kommer det bli dålig bloggning från & med onsdag då jag åker till Gullbranna, men berättar mer i morgon om detta. Känner att jag håller på att somna,
- Så godnatt alla söta bloggläsare , tror inte att vi har så många än.. Men det kommer!
/ Rebecka


Imorgon köööööö'vi!

Vad gör man nu på kvällskvisten då? JO MAN TAGGAR TILL ÖLAND IMORGON :D
Kommer bli galet! Längtar så grymt mycket.
Idag har det varit full rulle med packning, duschning & rakning och grejer så jag är helt redo för nya äventyr.
Nu ska jag kolla på en film, sen försöka sova då jag ska upp i skaplig tid imorgon.
G'night!
/ Moa

BLOGG KICK!

Nu ger jag bloggen ännu ett försök, antar att jag kommer ha tid med bloggen mer nu ett tag i och med att det är sommar.. eller kanske inte?
Kommer ju va borta en del i och för sig. Men har ju mobilen att blogga ifrån också :D
Nu på fredag ska jag till Öland med en gó vän en vecka, ska bli super duper kul. Har inte varit där på massa år. Ska bli spännande ifall det har ändrats osv, så det tillstår ju och se. Ser fram emot det sååååhär mycket!
Öland är verkligen ill fint så här års ♥
Över till nutiden...
Sitter här i min vackra nybäddade säng, håller på att ladda ned några filmer som kan förgylla min kväll/natt.
Har varit sååååå rastlös nu de senaste dagarna, då mina kompisar inte kunnat träffas av olika anledningar. Borta, sjuka & grejer, BUUUUHUUU. Så då passar ju film verkligen PEEEEEEEEERFECTO!
Nu ska jag fortsätta leta lite filmer, ha det gött.
/ Moa

RSS 2.0