Nu ska vi försöka att ta tag i den här bloggen!

Yoooo! 
Nu tar Jag & Moa tag i bloggningen på riktigt, det är nog dags för det känns det som. Vi har vart lite slarviga, fast nä det är bara de att det inte har funnits någon lust & ork till detta. Men nu får vi börja om på nytt, 
Som ni läste i vårat första inlägg så står det vilka vi är & vad vi sysslar med på fritiden. 
Men nu till nuet - Skriver man så(?) 

Skolan var ganska chill idag, kollat på film på varenda lektion, sen fick jag även reda på vad jag får för betyg i historia, jag trodde att jag skulle få ett F ( Alltså underkänd ) Men han satte ett E på mig, blev ganska stolt & glad faktiskt, ett godkänt är inte fel. Sista lektionen kollade vi på någon dokumentär om delfinslakteri , jag var ganska trött så somnade, det gjorde även Moa & Malin fast dem sov nästan hela lektionen ;) 

Är förkyld så har jätte ont i halsen, vill bara sjunka under marken & komma upp igen när sommaren har kommit. Trött på det här vädret & ingen snö är det ute heller! 
Nu måste jag ta tag i Engelskan, engelska glosor tills i morgon. 


// Rebecka 


Börjar om ännu en gång!

Nu börjar vi om.. igen..
Ja, ni läste rätt!
Våran föregående blogg Coconutbrains , kändes alldelles för barnslig om ni kikar på namnet liksom så fattar ni nog det hela :)
Nu hoppas vi att detta ska gå bra och att vi får mycket läsare osv.
Ge gärna önskemål vad ni vill se i bloggen som tex videoinlägg, bilder, hiss och diss, outfit, haulvideos (filmer på vad man har köpt) eller något liknande.
PS. Design kommer så småningom
/ Moa ♥

Vilka är vi?


Jag heter Moa Eklund och är 14 bast. Jag bor 5 mil utanför Jönköping (Alltså i Småland) På fritiden brukar jag dansa, gillar att sjunga, vara med kompisar och går även på boxning 2 gånger i veckan. Jag är också shoppgalen och älskar allt som har med skönhet och mode och göra så en hel del mode & skönhet kommer därför ploppa upp på bloggen.

Jag heter Rebecka Lagerstrand och är 14 år. Jag bor 6 mil utanför Jönköping , en mil utanför där Moa bor. På fritiden brukar jag boxas, umgås med vänner & "plugga" hehe, när det finns "tid" och ork till det förståss.
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
HOPPAS NI SKA TRIVAS, VÄLKOMNA TILL VÅRT RACE
/ MOA & REBECKA

RSS 2.0