Lägger bloggen åt sidan några dagar..

Av personliga själ. Inget jag känner att jag behöver gå in på. Ha det awesome så länge. Pussar till er! / Moa


Flera tabbar

Ska alldeles strax sticka bort till hotellet, får se hur många tabbar jag gör idag. Iförgår gick jag in i någons rum, när man städar ska man knacka för att kolla så det inte är någon där, men glömde & körde in kortet i dörren & öppnade o där inne var ett äldre par & gjorde lika dant en gång till sen..
Och igår råkade jag tappa ägg på golven , som tur märkte ingen det men lite smått pinsamt ändå .. Ehehe
Anyway, måste gå nu! Skriver senare ikväll om tiden räcker till
/Rebecka


I have lost My control

Ska alldeles strax sova eftersom att jag börjar praon vid sju i morgon & sen vid halv två sticker jag upp till skillingaryd och övningskör med moppen.
Helt slut efter praon idag, har fått göra massor av saker. Började åtta & slutade vid fyra, eller stannade till kvart över bara för att äggstekandet drog ut lite på tiden, hehe :D

Godnatt anyway. Kommer knappt lägga ut bilder på mig själv här i veckan, fastnar inte riktigt på bild ;) så de får bli gamla bilder eller texter.
/ Rebecka


PRAO - dag 2!

Nu drar jag snart till jobbet. Slutar vid 3 så förmodligen uppdaterar jag då. Have a nice day everyone :D puss / Moa


I just want you, that's it

Grymt trött så ska alldeles strax sova, känner på mig att de kommer bli en jobbig & lång dag i morgon med massa stress så dags att släcka & försöka sova.
/ Rebecka

Känner igen mig lite i texten på bilden här under, hihi :D


End of story

Har enormt ont i fötterna efter att ha gått runt hela dagen på hotellet. Har gjort en hel del, stått i köket & städat. Även råkat gå in i hotellrum som de bor folk i...
Svårt att säga om jag skulle kunna jobba på ett hotell i framtiden, eftersom att jag bara har vart där en dag. Men mina fötter värker , har illont! Hehe
Men ska käka & sen gå en runda,

Pusshej / Rebecka
Osminkad & flötigt hår men bilden bjuder jag på ;)


Första dagen på praon avklarad..

Det går bra nu kompis :D Pensionärerna va hur goa som helst, och skulle helt klart kunna tänka mig att jobba på äldreboende i framtiden! Nu har jag bara 4 dagar kvar. Uppdaterar troligtvis senare, eller imorgon efter jag jobbat / Moa


När jag lyckas är det dig jag vill ha vid min sida & dela glädjen med..

Ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn och sova. I morgon börjar prao veckan, ska vara på hotellet här i Klevshult. Kommer förmodligen få städa, men vad Carro berättade så fick hon städa & baka. Får se hur det blir, ganska skönt att slippa skolan i en hel vecka i allafall!
Har verkligen ingenting mera att skriva nu, så säger godnatt! 

/ Rebecka 

Bilden är sen i sommras, saknar sommaren massa nu när jag kollar igenom bilderna .. 
Saknar mitt hår lite, men bara lite. Ska köra ner huvudet i kudden och deppa. Gnight!

Söndagar är de mest deppigaste dagarna någonsin.

Så var det söndag igen. & imorgon blir det prao för min del. Ska vara på ett äldreboende och jobba i en vecka :) Är la inte sådär jätte taggad just nu, men det är jag aldrig på söndagar. Men det ska bli spännande i alla fall. Uppdaterar mer ikväll eller imorgon efter praon. Ha en bra söndag. Puss på er / Moa


I heard you are a wild one

Godmorgon, mamma väckte mig för en halv timme så har precis käkat frukost & ska alldeles strax hoppa in i duschen. Somnade med sminket på, inte så värst fräscht kanske. ;)
Idag blir det att se om moppen går igång & att plugga, mindre kul.
Skriver senare i kväll!
/ Rödtoppen


Sovasovasovasova

Behöver verkligen sova... NU! 
Har kollat på film , ''tysta leken'' och känner att jag lika väl hade kunnat sova i stället för att titta klart på den. Ehehe, den var halv seg. 
Var och kollade på dansuppvisningen med brudsen innan idag, eller ah på kvällen. Det är natt nu, hehe. Vet inte riktigt vad jag svamlar om men i alla fall så har min dag vart lite halvt seg, började med att pappa ringde och väckte mig vid halv nio sen hämtade han mig hos Moa vid tio. Så har jag städar rummet & pluggat till moppeprovet, eller gjorde ett test och kollade igenom mina fel sen. Sen skjutsade morfar upp mig till Moa igen så stack vi ner till skillingehus därefter. Eller Moas morfar hämtade oss som sen hämtade Malin, onödig fakta.I alla fall så får dem tjejerna verkligen mig på bra humör!  
Är verkligen jätte trött därför allt svamel. Mår illa också faktiskt, äe. Funderar på att lägga ifrån mig datorn och sova nu faktiskt. 
Kanske borde göra lite tidsinställda inlägg så de kommer upp något då & då? Något att fundera på! Smart är jag. 
Äsch, slutar att skriva massa onödiga saker, pappa & mamma kommer förmodligen att tvinga mig att gå upp vid tio i morgon så kanske bäst att lägga ifrån sig datorn och sova.. Har sådana stora svarta ringar runt ögonen också, fint, vackert. gött, Godnatt! 

/ Rebecka





Fredag & jag har ont i tån!

Haha, go rubrik. Har svin ont i tån då jag slog in den i dörren innan, och det blev helt blå och det blödde enormt. Jag suger :( Slut på tjöt om min tå. Ikväll blir det att dra till ug med brudarna sen ska även Rebecka sova hos mig inatt, riktigt mys.

 


Don't say you love me unless you really mean it because I might do something crazy. Like believe it.

Åhåhå, Jag hatar att ge upp. Men orkar inte så mycket längre, har suttit med tyska bladen och skrivit av meningarna och läst dem flera gånger men det går inte in i huvudet, det är enormt svårt. Ger upp alldeles snart, orkar faktiskt inte. Blir bara trött och sur på't. Det får helt enkelt gå som det går, får väl bli ett F i tyskan. ÅHÅHÅ 
Var bara tvungen att klaga någonstans... GASCH


/ Rebecka 

HAHAHAHAHAHA

Fuck what they say, just be yourself.

Skriver ifrån datorn denna gång.. som jag inte har gjort dem senaste gångerna. Inte skrivit på ett tag, eller la in en bild igår, men det var inte direkt mycket och skrev ett inlägg för någon kväll sen men råkade göra något med datorn så alla knappar slutade att fungera och orkade inte starta om den. Så det blev inget publicerat. 
Bilden jag la in igår såg förjävlig ut, ehehe .. Hade toning i håret, tonat det rött nu. Syns inte på bilderna märkte jag, men de syns i verkligheten. Tog några bilder med camen, men de syns inte de ser bara brunt ut eller det är inte riktigt jätte rött, men lite rött i :) 

Haft fullt upp hela veckan med läxor så de har inte funnits tid till att skriva, så la bloggen åt sidan under tiden. Har haft matte prov idag hann inte göra klart de eftersom vi hade matte sista lektionen och bussen går fem min efter vi slutat så får alltid gå fem min innan vi slutar så jag får göra klart det i morgon i stället. Har även tyska prov tills i morgon som jag försökt att lära mig, men det går inte så bra som jag hoppats på. Skit också!
Men ska göra några moppetester nu sen ta tag i tyskan, har mest tagit det lugnt nu efter skolan. Har kännt mig väldigt yr, gör det fortfarande men måste ta tag i tyskan o försöka lära mig dem där meningarna osv. 

Ha en fortsatt bra dag, helg i morgon också ju. Illgött! 
// Rebecka 



Next duschen


Next; bowling i Jönköping!

Hallå där :D nu ska jag snart käka lite sen ska jag dra ner till bussen och åka och bowla i Jönköping med konfan, gött! / Moa


G'morning sunshine!

Idag är det jätte soligt och skönt :D riktigt vår väder. Älskar såna här dagar. Ha en oerhört bra måndag! / Moa


Glömsk

Ehehe.. Bloggar från mobilen så glömde lägga in bilder, men gör de i detta inlägg fast de tillhör de andra.


Söndags kvällen

Nu blir de mys med familjen, har knappt vart hemma någon helg nu det sista så ska sätta mig i soffan & käka fruktsallad med vaniljvisp.
Hade även hoppats på att mamma kunnat tona håret på mig ikväll, men icke. De får bli i morgon i stället! :)
Får skriva senare eller i morgon bitti.

/ Rebecka


Talk about the weekend!

Hallå där :D
Har inte skrivit sen igår och blev också ändrade planer för gårdagen.
Som Rebecka sa så var vi på UG istället för att vara med Mico och Aldin, men det blev en bra kväll ändå!
Idag har vi varit i Jönköping då jag köpte ett par nya converse skor.
Denna gången i vitt, kul med lite förändring ;)
Sen köpte jag en mascara också, likadan som Rebecka köpte och hon laddade även in en bild på den på inlägget under.
Och nu är Beckis här igen och ska slagga här också, myspys.
Imorgon blir det konfa vid 11 - 4 .... SUCK!
Men det ska vi la klara av det också.
Skriver mer imorgon, troligen.

Puss på er där ute! ♥
/ Moa

I had a dream but you charshed it with your words

Tillbringade fredag kvällen med Moa & Malin nere på ug och natten hemma hos Moa ... Ug var rätt drygt igår när vi kom dit , men de blev mycket roligare efter någon timme. 
När det stängde vid halv elva gick jag & Moa o satte oss ute på en bänk och satt där & flummade en halv timme sen gick vi hem. Somnade nästan på direkten, men vaknade några gånger.
Vi var i Jönköping innan idag med, köpe en mascara kommer en bild i slutet av inlägget, testade den när jag kom hem. Den funkade jätte bra, dock ska man inte låta det torka och sen köra på ett till lager, eller när Moa testade så blev det klumpar, men de blir förmodligen det på alla. Kan inte tänka mig annat, så ett lager räcker.

När vi hade kommit hem till Moa igen så ringde mamma och pappa o sa att dem var påväg för att hämta mig. Så har vart hemma ett par timmar nu, fick nyligen ett sms ifrån Moa ifall jag kunde sova hos henne inatt igen. Så ska gå ner och prata med mamma och pappa om den saken. Hörs senare! 

/ Rebecka 


Frozen strawberries

Äntligen helg och jag sitter och kollar på Beck och äter frysta jordgubbar, yummie :D Ikväll blir det att umgås med Rebecka, Mirsad och Aldin tror jag. Vi hörs senare! Puss / Moa


It's friday, gotta down on friday!

Så var det fredag :D & nu drar jag till skolan. Åker tidigare idag för mamma och pappa åker till jobbet nu och jag vill inte gå i spöregnet. Så ha en helt awesome dag! Puss / Moa


Nu när man får lite tid över

Med blött hår går jag & lägger mig. Har precis duschat, eller nej jag gjorde de för en stund sedan. Men de har inte torkat än, är ganska trött så kommer nog somna när jag lagt ifrån mig mobilen hoppas jag, har vart vaken till 2-3 varje natt nu sedan i måndag. Klarade geografi provet innan också, härligt!
Har inte orkat blogga något idag, men det är ju helg i morgon så då blir de nog lite tid över :) och känner att jag tjötar om saker som ingen bryr sig om så bäst och sluta nu kanske & som inte är de minsta intressant att läsa, ehehe ..

Godnatt!
/ Rebecka


Be proud of yourself, because you're worth it!

Efter att ha haft alla rätt efter två so-prov så känner man sig så stolt över sig själv osv! :D
Så därför ska jag titta lite på film nu & äntligen slippa hålla på och plugga såhär precis innan nighty time, you know.


My desires seem to come true


Så godnatt på er allesammans, hoppas ni har haft en helt underbar dag! ♥
/ Moa

Don't Dream your life, live your Dream

Borde nog försöka att sova nu som Moa skrev nyligen så har vi prov i morgon igen fast i geografi. Kan de just nu i alla fall, hoppas de stannar kvar tills i morgon.
/ Rebecka


Just let's start study again.....

Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag har ytterligare ett prov imorgon :(
LIVET LEEEEEEEEEEEEEEEEKER!
Nu ska jag kolla på en film och sedan försöka sova.
Sov gott ♥
/ Moa

Good morning Mr. Rain

Skit väder är vad det är. Dåligt humör blir man på också, tur man har så underbara vänner som gör ens dagar i alla fall. Have a nice day everyone! / Moa


Var stolt över den du är.

Suddar & skriver , suddar & skriver..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är tom på ord. Haft en sämst kväll för övrigt, och är riktigt trött så ska snart sova. Har sovmorgon till tio i morgon, riktigt gött! Behöver verkligen få sova.
Lider av deppmode känner jag så måste somna & vakna på bättre humör, haha deppmode? Lite kult ord. 
Men som sagt godnatt era söta muppisar! 

/ Rebecka 


I'm too tired for this shit!

Skolan tar kol på mig...... Pallar ej! :(

/ Moa

 

 

 


G'morning Tuesday!

.. Kan ej sova mer så jag går upp nu. Ha en bra dag allihopa!


Jag tog en break ifrån det hela, tror jag ..

Som ni ser vilket inte jag gör så har vi en ny design. Den kommer inte fram & jag har klickat på f5 hela tiden men de funkar inte, men ''tålamod''
Har inte bloggat på ett tag, men tog en bloggpaus var lite trött på designen så det var inte kul att blogga just då. Men nu kör vi båda två igen, blir alltid roligare med en nyare design. I morgon börjar även  allvaret, skolan börjar igen efter en veckas påsklov. Lovet har vart chill, umgåtts med vänner & tillbringade helgen med Moa illbra var helgen! Den tjejen får mig alltid på bra humör :D 
Har inte så överdrivet mycket att skriva just nu, är ganska trött & ska alldeles strax stänga av och försöka sova. Eller behöver inte ens försöka, kommer somna lätt. 
Skriver mer i morgon efter jag pluggat osv, kommer förmodligen att mobilblogga ganska mycket denna veckan eftersom att jag aldrig orkar starta datorn.. ehehe 

Puss / Rebecka ♥


Inte speciellt vacker, men den får duga till detta inlägg!


Mys måndagskväll

Nu blir det mys med familjen med lite god mat, popcorn och tv.

Ha en bra måndagskväll allihopa! :D

/ Moa

 


New design!

Tusen tack till Melissa som återigen fixat en design till oss.

Den blev super fin, precis så vi ville ha den. :)



RSS 2.0